Stipendiesakkunnig

Vi söker nu till vårt kontor i Helsingfors centrum en pålitlig och noggrann

Stipendiesakkunnig

för ett vikariat t.o.m.31.1.2020 med eventuell möjlighet till förlängning.

Till dina arbetsuppgifter hör att ansvara för genomgången och beredningen av alla våra stipendieansökningar. Du arbetar i nära samarbete med våra sakkunniga och också med andra föreningar, fonder och stiftelser. Vår stipendiehantering sker via ett elektroniskt uppföljningsprogram. Du rapporterar direkt till Konstsamfundets VD.

Vi räknar med att du har en bred kännedom om och intresse för kulturfältet i Svenskfinland, t.ex. gällande musik, teater, bildkonst, utbildning och publikationer. Du har en lämplig högskoleexamen och kommunicerar flytande på svenska i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och öppen för att ta tag i saker. Du kan jobba opartiskt och inser vikten av sekretess.

Som arbetsgivare erbjuder Konstsamfundet ett bra team i trevlig arbetsmiljö samt en möjlighet att utveckla sig själv och sitt kunnande. Uppgiften ger dej god insikt och kunskap om kulturfältet.

Mer information om jobbet ger Jan Holmström på S&S Consulting, tfn 0500 62 55 43.

Skicka din ansökan på svenska med CV och löneanspråk via länken nedan senast 5.10.2018. Fyll i ansökningsblanketten noggrant, särskilt personuppgifter och arbetserfarenhet.

www.ssconsulting.fi/sv/for-arbetssokande/