Skogsförman

soderlangvik logo museumcafeshop RGB

 

Söderlångvik gård, som ägs av Föreningen Konstsamfundet r.f., består av ca 7 000 hektar skogs- och jordbruksfastigheter på Kimitoön och i Pargas. Söderlångvik gård är en av Finlands största äppelproducenter med ca 18 hektar och satsar hårt på att öka produktionen. Till verksamheten hör även stuguthyrning.  Gårdens karaktärsbyggnad med omgivande park var i tiderna Amos Andersons sommarresidens och fungerar idag som ett museum. Den naturskönt belägna gården med museet och caféet har ca 20 000 besökare per år. Se närmare: www.soderlangvik.fi

 

Till Söderlångvik gård söker vi Dig som vill bli vår nya

 

SKOGSFÖRMAN

 

Som skogsförman kommer Du i första hand att sköta om gårdens skogsbruk med därtill relaterade uppgifter, ss väglag, naturvård mm. Tillsammans med det övriga teamet deltar Du även i utvecklandet av gårdens mångsidiga verksamhet.

 

Vi önskar att du är:

 

-Positiv och utåtriktad

-Kan arbeta självständigt och i team

-Har lämplig utbildning och arbetserfarenhet

-Har IT-kunskaper inom skogsförvaltningsprogram

-Behärskar svenska, finska och engelska

 

Skicka in din ansökan med CV samt löneanspråk senast 27.2.2017 till gårdens förvaltare Mikael Jensen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Förfrågningar: Förvaltare Mikael Jensen, tfn 040-553 1803 15.2 kl. 14-17 eller 23.2 kl. 14-17.